Nadzor i održavanje nekretnina

Budite bez brige. Mi brinemo umjesto Vas.

O nama

Obiteljska smo tvrtka, specijalizirana za pružanje usluga nadzora i održavanja privatnih nekretnina na području grada Zagreba i šire okolice.

Svojim uslugama rješavamo briga vlasnike nekretnina, a zadovoljstvo klijenata predstavlja nam veliki užitak i tjera nas da i dalje svakodnevno radimo na podizanju kvalitete naših usluga.

Povjerite nam brigu o Vašoj nekretnini, a mi ćemo opravdati ukazano povjerenje.

Garantiramo Vam potpunu diskreciju.

Korisnici naših usluga u najvećoj su mjeri obitelji koje su odselile iz Republike Hrvatske, zbog čega su im nekretnine u Zagrebu ili okolici ostale prazne i bez nadzora. Imamo i značajan broj klijenata iz drugih krajeva Hrvatske koji su svoju ušteđevinu uložili u kupnju nekretnine u glavnom gradu, u kojoj nitko ne stanuje.

Većina naših korisnika u početku je činila grešku angažirajući susjede, rođake ili prijatelje da im povremeno provjere nekretninu. Takva vrsta usluge nikad nije dovoljno kvalitetna da bi vlasnika u drugom gradu ili državi mogla potpuno osloboditi brige o nekretnini u Zagrebu.

Profesionalnu uslugu i potpunu bezbrižnost dobili su tek angažirajući DOBIS, tvrtku specijaliziranu za nadzor i održavanje privatnih nekretnina.

PROFESIONALNOST

POUZDANOST

POVJERENJE

PROFESIONALNOST

POUZDANOST

POVJERENJE